Rosacea

acnecentrumbeek de praktijk

Rosacea is een huidaandoening die gekenmerkt wordt door een rood gezicht. Naast kleine puistjes wordt roodheid gezien van vooral de wangen, de neus en het voorhoofd. Rosacea lijkt op jeugdacné (acné vulgaris). Rosacea komt, in tegenstelling tot jeugdpuistjes, pas voor op latere leeftijd (meestal pas na het dertigste jaar). Couperose is een lichte vorm van rosacea.
Roodheid in het gezicht kan een groot aantal oorzaken hebben. Het is voor patiënten echter altijd vervelend en iets waar mensen zich zelfs (onterecht) voor kunnen schamen. Geen wonder dat patiënten al in een vroeg stadium bij de arts of schoonheidsspecialiste terechtkomen.

 

Wat zijn de oorzaken van rosacea?
De exacte oorzaak is niet bekend maar er zijn factoren die rosacea kunnen beïnvloeden: voeding, alcohol, psychische factoren, geneesmiddelen, huidinfecties, klimaatinvloeden en overgevoeligheid. Overgevoeligheidsreacties treden veelvuldig op bij gebruik van vele crèmes, zalven, lotions, vloeibare zepen en reinigingsmiddelen. Het lijkt er op of de huid eigenlijk niets verdraagt, dit is voornamelijk het gevolg van de ontstekingsreactie.

 

Behandeling
De behandeling van de rosacea valt onder verantwoordelijkheid van de huisarts of dermatoloog. De rol van de schoonheidsspecialiste bestaat uit het beschermen van de huid tegen produkten die teveel irriteren. HET ACNE CENTRUM HEEFT MOOIE RESULTATEN MET DE BEHANDELING VAN IMAGE SKINCARE.

Deze behandeling zal u een resultaat geven waar u versteld van zult staan. Deze behandeling doet alles; verlicht de huid met antioxidanten van grapefruitzaden, groene thee, citroen, limoen, en sinaasappelextracten. De huid wordt gevoed door een cocktail van vitamine A, E en C en verzacht de huid met een kruidencocktail van kamille, komkommer en aloë vera. Daarbij ondergaat de huid een megahydratatie van puur hyaluronzuur.

Met deze revolutionaire 4-layer facelift ziet uw gezicht er al na één behandeling anders uitziet. Vitamine C, glycolzuur en zachte maar krachtige enzymen, versnellen de celvernieuwing en ze verfrissen, verstevigen en lichten de huid op.

Maak een afspraak!

Behandelingen zijn altijd op afspraak.

con tel dark(046) 437 20 27

Prijslijst

Bekijk alle PRIJZEN van de behandelingen die u bij ons kunt krijgen.

Openingstijden

Alleen op afspraak.

fb