Patiënt met kanker

acnecentrumbeek de praktijk

Kanker is een ziekte met ingrijpende gevolgen. Naast problemen op lichamelijk en emotioneel gebied kan ook uiterlijk veranderen. Door de ziekte zelf of door de behandeling.
Door chemotherapie kan het haar bijvoorbeeld broos en dun worden of tijdelijk uitvallen. Radiotherapie heeft vaak plaatselijk een droge of schilferige huid tot gevolg. Medicijnen kunnen dikker of juist magerder maken.
Daarom is aandacht voor de uiterlijke verzorging bij kanker van groot belang.
Acne Centrum Beek is aangesloten bij Stichting Goed Verzorgd, Beter Gevoel en kan U adviseren en behandelen met uw huidprobleem.

 

Massage bij kanker
Naast Karin’s 4-jarige opleiding als schoonheidsspecialiste heeft zij zich gespecialiseerd in huidverzorging en massage bij kanker. Kanker is een zeer ingrijpende ziekte, zowel op lichamelijk als geestelijk niveau. Het lichaam is volledig uit balans, het is van belang dat de schoonheidsspecialist weet wat zij doet tijdens een massage. Massage kan onderdeel zijn van zowel de curatieve als palliatieve zorg zijn bij kanker. Ook in ziekenhuizen wordt massage als complementaire ondersteuning bij kanker steeds vaker ingezet. Massage bij kanker is een aparte opleiding de Karin heeft gevolgd.

Uit onderzoek en ervaring is gebleken dat mensen baat kunnen hebben bij een massage. Het kan symptomen als pijn, misselijkheid, stress, vermoeidheid e.d. positief beïnvloeden.
Bij een massage bij kanker draait het uitsluitend om ontspanning, even alles vergeten en genieten van een heerlijke massage. De massage is geen therapie, en geeft geen genezing. Er wordt met zachte strijkingen gewerkt, men kan het vergelijken met het insmeren van een bodylotion. De duur van de massage is afhankelijk van de conditie en energieniveau van de cliënt. Dit wordt vooraf besproken tijdens een intakegesprek dat altijd voorafgaat aan een massage.

 

Maak een afspraak!

Behandelingen zijn altijd op afspraak.

con tel dark(046) 437 20 27

Prijslijst

Bekijk alle PRIJZEN van de behandelingen die u bij ons kunt krijgen.

Openingstijden

Alleen op afspraak.

fb