De praktijk

acnecentrumbeek de praktijk

Acne Centrum Beek & Permanente Make-up by Asha Lubkemann is een partner voor mensen met huidproblemen.
Dat het Acne Centrum een partner is voor mensen met acne is alom bekend in Limburg. Het instituut heeft echter veel meer te bieden op het gebied van probleemhuiden.
Er worden goede resultaten geboekt bij de behandeling van:

  • Acne
  • PMU (Permanente Make-up)
  • Rosacea
  • Agening

Acne Centrum Beek biedt meerdere oplossingen om een huidprobleem te behandelen. Het behandelschema is individueel, en wordt door de meeste zorgkostenverzekeraars vergoed (afhankelijk van uw polisvoorwaarden).
Het instituut wordt gerund door Asha Lubkemann, gespecialiseerd en volledig gediplomeerd.

» Karin Lubkemann is ooit begonnen met het Acne & Ontharingscentrum in Beek. Zij is een autoriteit op het gebied van acne en behandeling van overbeharing. Zij is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd schoonheidsspecialist, heeft veel ervaring met acne en ontharen, zij leidt andere schoonheidsspecialisten op voor hun acne- en/of ontharingsdiploma bij diverse scholen/opleidingsinstituten, neemt landelijke examens af en verzorgd de bijscholingen voor collega’s en docenten bij het Kwaliteitscentrum en bij de Anbos. Karin heeft sinds september 2018 het stokje over gedragen aan haar dochter die zij zelf heeft opgeleid en begeleid tot op de dag van vandaag.
Het acne centrum is dan ook haar levenswerk en ze blijf dan ook achter de schermen mee kijken en denken.

permanente makeup limburg asha lubkemann» Asha Houben-Lubkemann is begonnen met de babisopleiding en heeft zich daarna volledig op Acne en Permanente make-up gestort. Asha heeft een grote liefde voor het behandelen van acne. Met de juiste behandeling, en de daarbij horende producten voor thuis, kan zij met de cliënt de mooiste resultaten behalen.
Daarnaast is zij brow Artist, internationaal opgeleid door de beste masters in de wereld van permanente make-up. Asha streeft naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat, die past bij de persoon: “Een betere versie van jezelf”.

Asha is in 2008 afgestudeerd als all-round schoonheidsspecialiste en kwam er al snel achter dat ze méér wilde. Uiteindelijk is ze in 2013 de basis opleiding permanente make-up gaan volgen bij ecuri cosmetics en heeft ontzettend veel masterclasses gaan volgen bij de beste Masters in de wereld van permanente make-up, o.a. bij: Sviatolav Otchenash, Tunde Mehn, Alexander Sivak, Andrea Toth en ga zo maar door. Door de jarenlange ervaring heeft Asha nu haar eigen techniek geperfectioneerd.

Voor het optimale resultaat neemt ze voor onze cliënten ruim de tijd Voordat er een afspraak gemaakt wordt om echt daadwerkelijk te gaan behandelen, wordt altijd een uitgebreid intake gesprek gehouden. Voor het maken van een intake gesprek kunt U contact met mij opnemen via het nummer: (046) 437 20 27.

Maak een afspraak!

Behandelingen zijn altijd op afspraak.

con tel dark(046) 437 20 27

Prijslijst

Bekijk alle PRIJZEN van de behandelingen die u bij ons kunt krijgen.

Openingstijden

MAANDAG
09.00 - 17.00 uur

DINSDAG
09.00 - 17.00 en
19.00 - 21.00 uur

WOENSDAG t/m VRIJDAG
09.00 - 17.00 uur

ZATERDAG
09.00 - 16.00 uur

ZONDAG
gesloten

fb