Schoonheidsbehandelingen voor alle huidtypen

In Acne Centrum Beek kunt u terecht voor een vakkundig en objectief advies en beschikt over een groot aanbod voor de verschillende huidtypen:

  • Biopeeling
  • Marine-Spa treatment
  • Rebalancing treatment

Het centrum is gespecialiseerd in probleemhuiden, maar ook de ouderwordende en gezonde huid kunnen er terecht.

Biopeeling

De peeling is gebaseerd op de werking van verschillende kruidencocktails en per fluorcarbon. Het is de meest geavanceerde vorm van kruidentherapie voor de huid. De biopeeling is ontwikkeld door een dermatoloog/kosmetoloog en wordt uitsluitend in de betere schoonheidssalons uitgevoerd door speciaal daarvoor opgeleide schoonheidsspecialisten. Als geen andere peeling heeft de kruidenpeeling geen bijwerkingen. Omdat de kruidenpeeling puur natuurlijk is, is deze niet agressief (dus geen vervelling, geen rode huid en geen pijn). De klant hoeft er dus niet voor thuis te blijven. De behandeling is geschikt voor alle huidtypen, zowel voor vrouwen als mannen en is speciaal voor de blanke, donkere, gevoelige, allergische en dunne huid.

Marine-Spa treatment

De algenbehandeling is gericht op het herstellen en verbeteren van de vochtbalans in de huid. Het doel van de behandeling is het herstellen, versterken en verrijken met energie van de huid. Effect: verjongend, herstellend, verzachting van de huid en stabilisatie van alle huidfuncties. Zeewieren, vitaminen en mineralen helpen daarbij en hebben zelfs een herstellende werking. Aminozuren uit zeewier maken de huid elastisch en stevig. Spoorelementen verbeteren de zuurstof opname en in reactie met vitamine E werkt deze als anti-oxidant tegen vrije radicalen in de huid. Bestemd voor behandeling van alle mensen (ook jongeren) met en slechte huidconditie, verslapte huid, rokershuid, of na zonnebaden.

Rebalancing treatment

De rebalancing traetment is zeer geschikt voor de vette en gecombineerde huid. Deze behandeling is gebaseerd op de werking van een rebalancing cocktail die bestaat uit verschillende algen- en plantenextracten o.a. vlier, berkenblad, en rode zonnehoed, hamamillis, allantoine, vitamine C, jojoba, sepicontrol met vitamine C. Deze werkt adstringerend, reinigend en ontstekingremmend om zodoende een evenwichtige talgproductie te bereiken en heeft tevens een kalmerend en verstevigend effect op de huid en een zuiverende, diep reinigende matterende werking.